Seo tjenester for bedre plassering i Søkemotorer

Seo tjenester for bedre plassering i Søkemotorer

SØKEMOTOROPTIMALISERING (SEO)

Når kan Seo brukes og hva er egentlig SEO?

Seo står for Search engine optimization (søkemotor optimalisering) og er kort sagt optimalisering av din nettside, slik at den er mer synlig på søk og på nett generelt.

Hvis du allerede har en webside og ønsker flere besøkende for dette, bør siden optimaliseres, overskrifter skal forklare om emner, sidenavn skal tydelig forklare hva sidene handler om.

Klarere presentasjon av innhold, vil gi mye høyre sannsynlighet til at søkemotorer forstår din side og kan presentere den til sine søkende for best resultat.

Her er en analogi om søk på internett

Nettsiden din ligger ute i ørkenet et sted og er en oase med masse vann.

En tørst bortkommen mann vandrer rundt i ørkenet under stekende sol og er desperat for noe å drikke.

Hadde han bare visst hvilken retning din oase lå…

Hvis det var skilter spredt ut rundt omkring i ørkenet med reklame for din oase, med distanse og retning, ville dette øke sjansen for å få besøk av denne mannen og andre som ham.

Hvis ikke Google vet hva din side handler om og hvor den ligger, vil den mest sannsynligvis ikke sende besøkende i din retning.

La oss hjelpe deg med å presentere din side til internett, slik at søkemotorer forstår innholdet, indekserer disse og velger heller å presentere deg til søkere ovenfor dine konkurrenter.

Bestill gratis analyse

Les mer om å lage en nettbutikk

 

Kampen om 1. plass på søk

I konkurrende sider, vil siden som har best innhold og mest relevant informasjon plasseres på første plass.

Hvis differansen mellom 1. plass og 2. plass er marginalt, vil 1. plass få sitelinks som er en premium uthevelse av resultane og kan sies at denne siden da dominerer dette søke emnet.

Sider som velges til å ha sitelinks velges ut av Google og er ikke noe man kan garantere.

Sitelinks øker sannsynligheten til klikk betydelig og er resultatet av god SEO arbeid.

Seo er en alltid pågående prosess, og at du har fått første plassen betyr ikke at du får beholde den, om noen lager en side som har bedre innhold enn din nettside og presenterer denne på en bedre måte til søkemotorer.

GOOGLE, YAHOO OG BING?

Analyse og besøks statistikk av hele websiden, eller spesifikke sider for utbedringer

Vi forståer søkemotorer godt, og kunnskapen kommer ikke fra ingensteds. Vi har analysert søkemotorer som Google og Bing, og vet godt hvordan plasserings systemet fungerer. Analyse verktøy er en nødvendighet for å vite hva som må utbedres og om ikke annet gi brukerne en bedre opplevelse når de besøker bedriftssiden din.

Hjemmside design

Det er ganske viktig å huske at du er ikke den eneste som tenker på en bra hjemmeside. Selv om du skulle bli valgt til årets fineste webside når det gjelder design, betyr det ikke at du automatisk er på første plass i søkemotorer.

 

Vi vet hvor viktig det er med plassering på søkemotorer, det er her det meste av nye kunder finner fram til deg, og med en god naturlig plassering, slipper du å betale en haug med penger til reklamer som adwords. Når vi utvikler din side gjør vi det vi kan til å gi hver side en unik sidetittel som vi mener passer din bransje, men SEO tjenester der vi faktisk sjekker hva det blir søkt på, må du bestille som ekstra tjeneste.

HVORFOR BRY SEG OM PLASSERING PÅ

Hvordan er søk plasseringen til din nettside?

Kan vi få deg på førsteplass i søkemotorer?

 

I utgangspunktet ja. Din plassering vil selvfølgelig være avhengig av bransje og samtidig din budsjett. Å få deg på første plass på webdesign og utvikling, vil naturligvis være vanskeligere enn å få deg på 1. plass i Non-profit bransjen.

 

Google søk har de siste årene gjort en riktig god jobb på å utvikle sin søkemotor. Det er i dag mye vanskeligere å bli plassert på første plass enn før. Reglene er fortsat simple: Tilby surfere informasjonen de søker på.

 

Dette har vært mottoet til Google ganske så lenge, tilby søkere informasjonen som de søker på.

Organisk søkposisjon og trafikkvolum

Mange markedsførere har ikke tatt inn over seg hva det betyr at bruken av søkemotorer har fått slik enorm vekst. Mange opplever at søkemotorene kan stå for langt over halvparten av totaltrafikken til et nettsted, og hvis man ser bort fra faste kunder, så er det ikke uvanlig at man kan skaffe 90% av nye kunder til nettstedet gjennom søkemotorer.

Fordi søkemotoroptimalisering er et komplisert felt finnes det ingen standardpakker som passer for alle. Vi anbefaler å starte med en workshop eller en grundig statusanalyse, for å kartlegge hvor skoen trykker, og hvilke tiltak som vil gi størst effekt.

Ta kontakt med oss for et hyggelig møte og vi kan se hva som kan gjøres for din webside.

Vi kan tilby deg veiledning og hjelp med:

 

 •     Konkurranse analysering
 •     Artikkel tilberedning
 •     Hevelse av nøkkelord i siden
 •     Blogg tilberedning
 •     Unik artikkel skrivning
 •     Side tittel anbefalninger
 •     Social media integrering
 •     Nøkkelord analyser
 •     Presse annonser
 •     Header analyse og anbefalning
 •     Interlinking wherever required.
 •     HTML Sitemap tilberedning
 •     Webmaster tools tilgang
 •     Analyse administrator tilgang.